Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Mία από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις!

Mία από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις '' βγήκαν στον αέρα '' των τηλεοράσεων μας!Παρακάτω , απολαύστε μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις με σταρ ... μια γάτα!


Ίσως και η καλύτερη φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!
-Cat's net!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο που ξεχώρισαν την αυτή την εβδομάδα

Υπέροχα βίντεο!
Την τελευταία εβδομάδα δυο είναι τα βίντεο που μας κίνησαν το ενδιαφέρον!Απολαύστε τα:
  • Η απίστευτη διάσωση ενός γατιού



Μια μηχανόβιος έχει τοποθετήσει μια κάμερα στην μηχανή της και καταγράφει την διαδρομή της,όταν ξαφνικά βλέπει ένα γατάκι στην μέση της διασταύρωσης...
  • Το γατάκι που δανείστηκε ένα λούτρινο τιγράκι από τον γείτονα


                              
H γάτα του συγκεκριμένου χρήστη του YouTube πήγε στο σπίτι του γείτονα,¨ δανείστηκε ¨ενα λούτρινο τιγράκι και το μετέφερε στο δικό του μέρος για παιχνίδι...
Απολαυστικά βίντεο!
-Cat's net!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Κινούμενες εικόνες με γάτες!

Οι καλύτερες γατίσιες , κινούμενες εικόνες !
Όχι απλά σε εικόνες , αλλά γάτες σε κινούμενες εικόνες ! Απολαύστε τες !

  • Φαίνεται πως κάποιοι νύσταξαν ...
                          
                 

  • Ωχ ! Βούλιαξε !
                        
  • Χάιδεψε με !
                      

  • Οφθαλμαπάτη 
                         


  • Χωράω σου λέω ....
                                 
  • Cat-in-the-box 
                                       

  • Μαζί κάνουνε γιόγκα ...
                              
  •  ... άλλα και γυμναστική !

                       
Οι γάτες κουνιούνται !
-Cat's net!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί οι γάτες λατρεύουν τα λειζερ;

Γάτες και λέιζερ
Οι γάτες τρελαίνονται να κυνηγούν τα λέιζερ ! Όμως , που οφείλεται αυτή τους οι αγαπη;

Πηγή:petsonly



Η γάτα από την φύση της είναι κυνηγός. Ένα ποντίκι που τρέχει ή μια ακτίνα λέιζερ ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού και η γάτα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, από να το κυνηγήσει. Οι γάτες που μένουν συνέχεια στο σπίτι δεν έχουν πολλούς τρόπους να εκτονώσουν την ενέργεια τους. Οπότε αυτό το κυνηγητό είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για τη γάτα σας.


Το παιχνίδι με το λέιζερ μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας.

  1. 1.Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μέσα στην τρέλα τους μπορεί να χτυπήσουν το πρόσωπο τους σε έπιπλα. Δεν είναι λίγες οι γάτες που επισκέφτηκαν τον κτηνίατρο στην προσπάθεια τους να πιάσουν την κουκκίδα του λέιζερ στο πάτωμα.
  2. 2.Υπάρχουν περιπτώσεις που όταν η γάτα δεν κατάφερνε να πιάσει το λέιζερ λόγω του αυξημένου στρες αντιδρούσε επιθετικά και δάγκωνε. Επίσης μετά από καιρό οι γάτες άρχισαν να κυνηγούν οτιδήποτε έμοιαζε σαν φωτεινή κουκκίδα, όπως παραδείγματος χάρη ακτίνες του ήλιου που έμπαιναν από το παράθυρο. Ως αποτέλεσμα υπήρχαν ημέρες που αυτές οι γάτες δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν.

    Tip. Για να αποφύγετε τις παραπάνω ανεπιθύμητες συμπεριφορές θα πρέπει κάθε φορά που τελειώνετε το κυνηγητό να δίνετε στη γάτα κάποιο παιχνίδι, που το έχετε γεμίσει με τροφή, το οποίο θα είναι το υποτιθέμενο θήραμα που κυνηγούσε.


                                     

Γάτες και λέιζερ!
-Cat's net!



Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η υπέροχη αντίδραση μωρού στην πρώτη του συνάντηση με γάτα!

Η αρχή μιας αστείας φιλίας!

Η πρώτη συνάντηση ενός μωρου με μια γάτα μπορεί  να είναι καλή,όμως αυτή τη φορά είναι κάτι παραπάνω από καλή !

Απολαύστε το βίντεο:



H πιο αστεία αντίδραση!
-Cat's net!


Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Οι πιο ηλικιωμένες γάτες

Γάτες που κατέχουν ρεκόρ!

Η συνηθισμένες γάτες ζουν συνήθως σε σπίτι από 12 έως 18 χρόνια και  στον δρόμο από 4 έως 5 χρόνια . Παρακάτω,σας παρουσιάζουμε 2 γάτες...που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα !

  • Η γηραιότερη γάτα που έζησε ποτέ
Η Creme Puff είναι η γηραιότερη γάτα που έζησε ποτέ,σύμφωνα με  την έκδοση του 2010 των Guinness World Records.Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1967 και πέθανε στις 6 Αυγούστου του 2005,σε ηλικία 38 ετών και 3 ημερών.H Creme έζησε με τον Τζέικ Perry,τον ιδιοκτήτη της,στο Όστιν του Τέξας.



  • Η γηραιότερη εν ζωή γάτα 
Πηγή:No comments
Η Τιφανι Νο.2 γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1988 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Η ιδιοκτήτριά της, Sharon Voorhees, την είχε αγοράσει από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων έναντι 10 δολαρίων όταν ήταν έξι εβδομάδων, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline και όπως ισχυρίζεται η ίδια «ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω ξοδέψει ποτέ».Η 27χρονη γάτα είναι σχετικά καλά στην υγεία της… για την ηλικία της. Υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση, όμως σύμφωνα με την αφεντικίνα της, εξακολουθεί να απολαμβάνει τις βόλτες της –αν και προτιμά να μένει μέσα τις περισσότερες φορές- και μπορεί να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες μόνη της.

Χρόνια πολλά,γατουλες !
-Cat's net!



Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Γιατί οι γάτες λατρεύουν τα κουτιά;

Η γατίσια αγάπη για τα κουτιά!
Αν έχετε γάτα,σίγουρα ξέρετε την μεγάλη αγάπη των γατών για τα κουτιά . Με την πρώτη ευκαιρία,όταν βρίσκουν κουτί στο πάτωμα,χώνονται μέσα χωράνε δεν χωράνε ! Όμως σε τι οφείλεται αυτο;


Πηγή:Newsbeast


Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν έχουν κατανοήσει ακόμη πλήρως το γιατί οι τετράποδοι και χνουδωτοί φίλοι μας έχουν μια ιδιαίτερη λατρεία στα κουτιά, όμως έχουν διάφορες θεωρίες, που μπορεί να εξηγούν την ομολογουμένως συμπαθέστατη συμπεριφορά τους.

Η πιο δημοφιλής θεωρία θέλει τις γάτες να έλκονται ενστικτωδώς από τα κουτιά, επειδή τους προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας και προστασίας (κάτι σαν καταφύγιο) από πιθανούς κινδύνους, ενώ παραμονεύουν το θήραμά τους.Σύμφωνα με ένα άρθρο του Wired, η κτηνίατρος Claudia Vinke από το πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης μελέτησε πρόσφατα τα επίπεδα του στρες στις γάτες που ζούσαν σε καταφύγια ζώων. Η ερευνήτρια ανακάλυψε, ότι οι γάτες που είχαν κουτιά συνήθιζαν το νέο τους περιβάλλον πιο γρήγορα από εκείνες στις οποίες δεν είχαν δώσει κουτιά, καθώς αυτά λειτουργούσαν ενισχυτικά στους μηχανισμούς άμυνάς τους.

Ένας άλλος λόγος, για τον οποίο οι γάτες αγαπούν τα κουτιά, είναι γιατί τους παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να… αράξουν και να κοιμηθούν. Οι γάτες μπορούν να κοιμούνται έως και 18-20 ώρες την ημέρα. Έτσι, η αναζήτηση ενός ήρεμου, ήσυχου και κρυφού μέρους θα αύξανε τις πιθανότητές τους για επιβίωση στη Φύση.

«Οι γάτες λατρεύουν τα κουτιά επειδή είναι αινιγματικά ζώα. Τους αρέσει τα κρύβονται και τα κουτιά τους παρέχουν ένα περιβάλλον ασφάλειας» είπε από την πλευρά του μιλώντας στο Business Insider ο επιστημονικός σύμβουλος της οργάνωσης American Society for the Prevention of Cruelty to Animals, Stephen Zawistowski.





Γάτες και κουτιά!
-Cat's net!

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

7 λόγοι που όλοι πρέπει να έχουνε γατα

Μια μεγάλη,γατίσια αγάπη!
Αγαπάμε τις γάτες . Θεωρούμε ότι είναι τα καλύτερα κατοικίδια,γιατί είναι ανεξάρτητες,παιχνιδιάρες και χαδιάρες .Υπάρχουν,όμως,και κάποιοι που δεν συμφωνούν μαζί μας . Για αυτούς τους κάποιους  ένα βίντεο που δείχνει γιατί όλοι πρέπει να έχουν γάτα !


WE LOVE CATS!
-Cat's net!

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Γάτα και διακοπές!

Μόνη ή όχι;
Ο καιρός έγινε καλύτερος και τα πρώτα ταξίδια άρχισαν ! Nα κλείσεις ξενοδοχείο,να πάρεις εισιτήρια για την πτήση,να μαζέψεις τα πράγματα... και να ανησυχείς για το τι θα κάνεις με την γάτα !Να την πάρεις μαζί σου ή να την αφήσεις μονη ;

Πηγή:iPop

Οι γάτες είναι γνωστές για την ανεξαρτησία τους. Γι αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείς να τις αφήσεις μόνες στο σπίτι για μερικές μέρες αρκεί να έχεις εξασφαλίσει νερό, τροφή και ένα δεύτερο δοχείο με άμμο για όσες μέρες θα λείπεις. Όχι, δεν μπορείς να λείψεις 20 μέρες σερί. Αλλά 3-4 μέρες μπορείς να την αφήσεις μόνη! Στην περίπτωση που η γάτα σου δεν έχει μάθει να τρώει ελεύθερα όποτε θέλει, δυσκολεύουν τα πράγματα. Και πάλι όμως, για 3-4 μέρες υπάρχει λύση, μπορείς να αγοράσεις μία αυτόματη ταΐστρα η οποία ελευθερώνει μερίδες φαγητού ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αν τα πλάνα σου για διακοπές ξεπερνούν τις 4 μέρες, και πάλι μπορείς να την αφήσεις μόνη στο σπίτι αρκεί να υπάρχει κάποιος συγγενής ή φίλος ο οποίος θα πηγαίνει ανά δύο μέρες να προσέχει το κατοικίδιο σου, να αλλάζει την άμμο, να ανανεώνει το νερό και την τροφή και να παίζει λίγο μαζί της.



Καλό θα ήταν όμως, πριν πάρεις τους δρόμους να έχεις δει πως αντιδρά η γάτα σου στην παρατεταμένη απουσία σου! Μπορεί να μείνει μόνη της; Κλαίει; Μήπως αισθάνεται τόσο στρες που σταματάει εντελώς να τρώει; Αν και αυτές οι περιπτώσεις είναι πάρα πολύ σπάνιες, καλό είναι να τις έχεις αποκλείσει πριν αποφασίσουμε να την αφήσεις μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αν την αφήσεις σπίτι με παρακολούθηση καλό θα ήταν ο φίλος-συγγενής να είναι έμπιστος και να μπορεί να πηγαίνει στο σπίτι σου τουλάχιστον μια φορά κάθε δύο μέρες. Έτσι, η εμπειρία θα είναι λιγότερο τραυματική εμπειρία για τον τετράποδο φίλο σου, επειδή θα παραμείνει στην δική του περιοχή.



Αν δεν υπάρχει κάποιος φίλος, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο και να σου προτείνουν κάποιον εθελοντή! Καλό θα ήταν πρώτα να είσαι σίγουρος για το καλό όνομα και φήμη του σωματείου, να περάσεις από συνέντευξη τον άνθρωπο που θα μπαίνει στο σπίτι σου και να διαβάσεις προσεκτικά τις συστατικές επιστολές που πιθανόν θα σου δείξει.

Ώρα να φύγουμε,γατάκι!
-Cat's net!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Γάτες και παιδιά

Τα γατιά και τα παιδιά!
Μπορεί να μην πιστεύετε ότι οι γάτες είναι πολύ καλές φίλες των παιδιών,αλλά οι παρακάτω εικόνες θα σας αποδείξουν ότι κάνετε λάθος !












Παιδια και γατες ; Μια γλυκια φιλια!
-Cat's net!











Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Banye,η έκπληκτη γάτα!

OMG!!!
Μετά από τον Spangles και τον Συνταγματάρχη Νιάου,μια έκπληκτη γάτα σαρώνει το διαδίκτυο . Ο Banye έχει μια μαύρη τελεία κάτω από το στόμα του, γεγονός που τον κάνει να μοιάζει σαν να λέει συνέχεια OMG!
Απολαύστε τον !





Omg! Τι γάτα και αυτή!
-Cat's net!




Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πού να χαϊδέυετε την γάτα σας!

Καλά χουρχουρίσματα!
Η γάτες μερικές φορές είναι κάπως ιδιότροπες,γι αυτό δεν μας αφήνουν να τις χαϊδεύουμε παντού!Δείτε που πρέπει να χαϊδεύετε την γάτα σας για να μην....έχετε απρόοπτα!


  • Ανάμεσα στα αυτιά της


Αλλά μην ακουμπάτε τα αυτιά!Δεν της αρέσει καθόλου!

  • Στην πλάτη της.


Απαλά πάντα...


  • Σε μερικές γάτες αρέσει και στην κοιλιά

Προσοχή!Μπορεί να μην αρέσει στη γάτα σας!


  • Το αγαπημένο τους:Στο πηγούνι



Δεν νομίζω να υπάρχει γάτα που να μην της αρέσει να χαϊδεύεται στο πηγούνι!


Απαλά πάντα...
-Cat's net!

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Spangles,ο αλλήθωρος γάτος!

Γατίσια κόλπα με τα μάτια!

Πολλές γάτες έγιναν σταρ του διαδικτύου λόγο της ιδιαιτερότητας τους,αλλά ο Spangles είναι ιδιαίτερη περίπτωση!


Γεννημένος με  αλλήθωρα ματάκια,ο Spangles έχει κλέψει τις εντυπώσεις!Ο αλληθωρισμός του δεν του δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην όραση του.Δεν χορταίνει τις μεταμφιέσεις,ούτε αυτός ούτε ο ιδιοκτήτης του!
Απολαύστε τον:




Με κοιτάζεις;
-Cat's net!


Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κρασί για γάτες!!!

Μέθυσαν και οι γάτες!!!

Η αγάπη για τις γάτες δεν σταματά πουθενά!Ειδικά στην Κίνα,οι γατόφιλοι θέλουν τα πάντα για τα λατρεμένα τετράποδα τους!


Το ''Nyan Nyan Nouveau'' είναι ένα κρασί για γάτες που κατασκευάζεται στην Κίνα.Πρόκειται για χυμό σταφυλιού αναμειγμένο με διάφορες λιχουδιές και εμπλουτισμένο με βιταμίνη C.


Είναι εξαιρετικά σπάνιο,καθώς μόνο 1.000 μπουκάλια πουλιούνται στην αγορά,με τιμή 3 ευρώ τα 180ml.


Καλά μέθη με την γάτα σας!
-Cat's net!

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Τρόποι που η γάτα σας σάς δείχνει την αγάπη της!

Γατίσια ''Σ'αγαπώ''!
Οι γάτες είναι ξεχωριστές γι' αυτό έχουν και δικούς τους τρόπους να σας δείχνουν την αγάπη τους!Μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι και ενοχλητικοί!
  • Σας γλείφει



  • Σας δαγκώνει


  • Τρίβεται στα πόδια σας


  • Σας δείχνει την κοιλιά της



Και το πιο όμορφο:
Γουργουρίζει!


Νομίζω πως η γάτα σας σάς αγαπάει!
-Cat's net!




Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015