Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Οι πιο ηλικιωμένες γάτες

Γάτες που κατέχουν ρεκόρ!

Η συνηθισμένες γάτες ζουν συνήθως σε σπίτι από 12 έως 18 χρόνια και  στον δρόμο από 4 έως 5 χρόνια . Παρακάτω,σας παρουσιάζουμε 2 γάτες...που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα !

  • Η γηραιότερη γάτα που έζησε ποτέ
Η Creme Puff είναι η γηραιότερη γάτα που έζησε ποτέ,σύμφωνα με  την έκδοση του 2010 των Guinness World Records.Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1967 και πέθανε στις 6 Αυγούστου του 2005,σε ηλικία 38 ετών και 3 ημερών.H Creme έζησε με τον Τζέικ Perry,τον ιδιοκτήτη της,στο Όστιν του Τέξας.



  • Η γηραιότερη εν ζωή γάτα 
Πηγή:No comments
Η Τιφανι Νο.2 γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1988 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Η ιδιοκτήτριά της, Sharon Voorhees, την είχε αγοράσει από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων έναντι 10 δολαρίων όταν ήταν έξι εβδομάδων, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline και όπως ισχυρίζεται η ίδια «ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω ξοδέψει ποτέ».Η 27χρονη γάτα είναι σχετικά καλά στην υγεία της… για την ηλικία της. Υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση, όμως σύμφωνα με την αφεντικίνα της, εξακολουθεί να απολαμβάνει τις βόλτες της –αν και προτιμά να μένει μέσα τις περισσότερες φορές- και μπορεί να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες μόνη της.

Χρόνια πολλά,γατουλες !
-Cat's net!